Få styr på udendørsarealerne med gartnerservice

feb - 02 2017 | By

Gartnerservice

Et udendørsareal kan enten være flot og velpasset eller trist og intetsigende. Det afhænger typisk af ejermandens interesse i blomster og planter. Det er dog desværre ikke alle, som har de grønne fingre, der er nødvendige for at passe og pleje en have. Der er heldigvis hjælpe at hente hos en professionel gartner nær København for de personer med mangel på grønne fingre.

 

Det kan en gartner gøre for dig

Alle haver, gårde og udendørsarealer er forskellige, og derfor varierer behovet alt efter den individuelle situation. Det er derfor ikke en fast pakkeløsning af få tilknyttet en gartner via ejendomsservice, da det i stedet er en fleksibel gartner, som tilpasser ydelserne efter dit behov og dine ønsker. Det er muligt at få hjælp til både almindelige vedligeholdelsesopgaver og til større ændringer af udendørsarealet.

 

Hjælp til den almindelige vedligeholdelse

Den almindelige vedligeholdelse af udendørsarealet er altafgørende for, hvordan blomsterne og planterne ser ud. Den almindelige vedligeholdelse af udendørsarealet består derfor typisk af ukrudtsbekæmpelse, græsslåning, beskæring af træer og vanding samt pasning af blomster. Det vil med tiden skabe en frodig have, som fremstår flot og velpasset. På den måde kan en kedelig have eller gård blive flot igen og øge interessen for at bruge den.

 

Hjælp til at skabe drømmehaven

En anden årsag til mangel på vedligeholdelse af haven er, at haven ikke har det ønskede udseende. Det kan være en stor opgave at skabe det ønskede udseende. Den professionelle gartner har stor erfaring med ændring af haver, hvor der eksempelvis skal fældes træer og fræses jord. Med hjælp fra gartneren er det således muligt at få skabt det udendørsareal, som du ønsker. Her kan plantning af blomster, træer og andre planter tilpasses efter behov. Til de travle personer uden grønne fingre vil der blive plantet nogle mindre tidskrævende planter, hvorimod andre typer af planter kan vælges af de personer, som selv ønsker at vedligeholde haven fremover eller ønsker at modtage regelmæssig hjælp fra en gartner.

 

Hjælp til andre former for ejendomsservice

Det er muligt at kombinere hjælpen fra gartneren med andre ydelser inden for den populære ejendomsservice nær København, som hjælper mange steder i området. Anlægsopgaver, maleropgaver og facaderens vælges typisk i forbindelse med de større gartneropgaver. Det er også muligt at få hjælp til rens af tagrender og vinduespudsning, så ejendommen er flot og ikke lider nød under skybrud. Rengøring i ejendommen er også muligt, så der er flot og rent både ude og inde. Det er altså muligt for dig at få den ejendomsservice, som passer præcist til dit behov.

 

Bekan Ejendomsservice APS

Stokkemarkevej 27

2730 Herlev

23 70 00 82