Omsorg i en travl hverdag

feb - 02 2017 | By

Vandautomat

Husker du at værdsætte dine kunder? For dine kunder er højst sandsynligt årsagen til, at din forretning kan løbe rundt. Uanset om du er zoneterapeut eller regnskabschef sætter du helt sikkert dine kunders mening og velvære i højsædet.


Du ønsker med sikkerhed at fremstille din virksomhed på den bedst mulige måde overfor dine kunder. Etikken i din virksomhed vil kunder og potentielle kunder lægge meget mærke til, og hvis du kan imponere dine kunder med noget så simpelt som vand, så er det da meget godt givet ud.

Giv dine besøgende adgang til frisk vand i vente værelset

For at dine kunder kan få frisk koldt vand når de ankommer til et møde eller en behandling, kan du overveje en kildevandskøler.

 

En kildevandskøler sørger for at have koldt vand klar så snart dine gæster træder ind af døren, ikke nok med det, så har de fleste maskiner udviklet sig så meget, at de endda er flotte at se på og med lethed giver et boost til din indretning i virksomheden.

 

Du har altså en gylden mulighed for at sende en stor signalværdi med en meget lille indsats fra dig selv. For når du siger kildevandskøler, siger du dermed også bæredygtigthed og god hygiejne. Som sagt, så uanset din profession, vil din kunde nok sætte pris på netop de to ting.  

 

De fleste kunder ønsker at vælge en virksomhed, hvor miljø, sundhed og god hygiejne har førertrøjen på. En vandkøler er især velegnet til kontorer og klinikker.  

 

Mere end bare en drikkevandsautomat


Sideløbende med teknologien har kildevandskølere ændret sig hurtigt over kort tid, og dertil følger yderligere funktioner end bare at levere vand.

Nogle drikkevandsautomater har endda en køleskabsfunktion, det vil altså sige, at vandet bliver opbevaret inde i “køleskabet” i kasser, bærdygtige kasser selvfølgelig.

 

Med køleskabsfunktionen kommer selvfølgelig muligheden for opbevaring, måske du kunne finde plads på en af hylderne til din madpakke, eller måske et stykke fredagskage.

De fleste udbydere af kildevandskølere ønsker at du får en god oplevelse med deres produkt og udfører derfor en månedlig service på maskinerne. Så kan du være sikker på, at alt er som det skal være, samt at  dine besøgende får en formidabel oplevelse, af besøget i din virksomhed.  

 

Water For Life
Strandvejen 124
2900 Hellerup
26 70 10 20