Din drøm kan blive til virkelighed

feb - 08 2017 | By

Restaurant

 

Hvis du går og drømmer om at åbne en forretning i restaurationsbranchen men ikke helt ved hvor du skal starte, så kan du med fordel læse med i denne artikel.
Restaurationsbranchen er en af de hårdeste brancher overhovedet, der er enorm konkurrence på markedet og der er mange om buddet, men hvis du er dygtig og har en god idé, så er du allerede halvvejs til succes.

 

Nok er der mange udbydere af gastronomiske oplevelser, men der er endnu flere som søger netop sådan en oplevelse, og det er uanset om det er takeaway mad eller en middag på en restaurant. Der er altså stort potentiale på markedet.

 

Find de rette lokaler

Når du har kortlagt præcis hvilket koncept din restauration skal have, så er det næste skridt at finde den rette lokation og de rette lokaler til at huse din forretning.

Der findes faktisk restaurationsmæglere som kun beskæftiger sig med salg af lokaler, som skal bruges til restauration. Det kan være en stor fordel for dig, at bruge en sådan ejendomsmægler, de er inde i branchen og ved hvad der skal til for at finde de rette lokaler til netop dig.
Derudover kan de hjælpe dig hvis du har behov for eventuelle bevillinger og andre juridiske problemstillinger. De er ikke jurister, men de er uddannet til at kunne rådgive dig i sådanne siatuationer.  


Omgivelserne er vigtige


Er du ikke lige typen der er dygtig til at møblere og designe, så har du muligheden for at købe en restaurant som allerede er møbleret og i tip top stand. Du skal dog huske på, at det er interiøret og møblerne som afgør stemningen i restauranten. Hvis du ønsker at kreere nordisk mad så nytter det ikke noget at restauranten har mexicanske sombreros og ponchos hængende.

 

Derfor skal du selvfølgelig overveje hvor meget du ønsker der skal laves, og hvor meget du ønsker at ofre på det rent økonomisk. Omgivelserne er som skrevet rigtig vigtige, de sætter stemningen og det er helt essentielt at dine kommende gæster kan fornemme din sjæl i restauranten. Samtidig skal interiør og design passe til det signal du ønsker at sende til dine gæster.
Hvis du derfor ønsker at blive oplyst om dine muligheder og vejledt i den rigtige retning, kan du kontakte en restaurationsmægler i området.  

 

Dansk Ejendoms-Center Aps

Åboulevard 31

1960 Frederiksberg C

35 37 28 22