Hvad får man ud af at lave mad sammen?

feb - 14 2017 | By

Madlavningskonkurrence

Madlavning er blevet en mere og mere populær aktivitet til teambuilding og det er der en rigtig god grund til. Madlavning har en gammel og rig tradition, som er med til at bringe folk sammen på en mere uformel måde. Køkkenet er et sted, hvor folk kan mødes på kryds og tværs, og et sted hvor de personlige samtaler ofte foregår. Nedenfor giver vi dig et overblik over, hvordan madlavning kan bringe folk sammen. Hvis din virksomhed ligger på Sjælland, kan I med fordel søge efter diverse madlavningskurser i København og bestille tid. Der findes nemlig et hav af muligheder.

Fællesskab

Når man laver mad med sine venner, familie eller kollegaer fremkommer der en helt specielt stemning af fællesskab. Man skal ofte arbejde som et team, ellers kommer det aldrig til at fungere. Ofte vil man dele opgaverne ud og forskellige arbejdsstationer vil blive uddelegeret. Det er tilfredsstillende netop fordi, man er spændt på om det man laver overhovedet kommer til at smage godt. Når maden engang er færdig, kan man glæde sig over at kunne smage på den. Hvis man har været et godt team, vil det i mange tilfælde ende med at være et godt måltid, som hver enkelt individ kan være stolt over. For moderne virksomheder, hvor diversiteten er bred er det helt grundlæggende, at bringe folk sammen og få en kollektiv identitet. Hvis ikke man får gjort dette, kan diversiteten være destruktiv for virksomheden og dens profit. Folk med forskellige kulturelle, personlige og adfærdsmæssige baggrunde kan være en udfordring for en virksomhed, men dette er intet problem, hvis man får stablet et godt fælleskab sammen.

Madlavningskonkurrencer

Det er også blevet populært at lave madlavningskonkurrencer. I dette format vil det ofte være enkeltpersoner i mod hinanden, og ellers kan man lave en opdeling i små to- eller tre-mands hold. Flere og flere tv-programmer fokuserer på dette format, fordi folk er helt vilde med at konkurrere imod andre, især hvis der er professionelle dommere til stede. Konkurrencen er dog karakteriseret ved at have elementer af humor i sig. Det er en god blanding af konkurrence, sjov og hygge og er derfor perfekt til at give familie, venner eller kollegaer en god oplevelse. 

En kulinarisk oplevelse

Man får ikke kun en kollektiv fællesskabsfølelse af at lave mad sammen med sine kollegaer, men man kan faktisk også få en rigtig god madoplevelse. Der findes et hav af madlavningskurser i København, som man kan få stor glæde af som virksomhed og som privatperson. 

 

Gastro Studio ApS

Kalkbrænderiløbskaj 2

2100 København Ø

24 44 46 88