Hvad laver en VVS’er?

feb - 14 2017 | By

 

Installatør

 

VVS er en forkortelse af varme, ventilation og sanitetsteknik. Det vil altså sige at en VVS’er kan hjælpe dig med de opgaver du har, som går ind under de tre emner. Uanset om det drejer sig om rørføring og kloarkering, montering af faste installationer eller montering af armaturer, så kan en fagmand hjælpe dig med at løfte opgaven. Nogle installationer kræver, rent lovmæssigt, at det er en autoriseret VVS’er som har udført ikke kun håndværket, men også papirarbejdet.

Akut vandskade – Hvad gør du?


Hvis uheldet er ude og du har behov for en VVS’er fra København omgående, så har de fleste steder en akut døgnservice, så uanset hvornår på døgnet problemet opstår, er der hjælp at hente. Hvis du er i tvivl om i hvilke situationer du har behov for akut service, kunne det eksempelvis være én eller flere af følgende scenarier.

Du vurderer selvfølgelig selv hvornår en opgave er akut, men ovenstående scenarier kan være en rigtig god grund til at kontakte en akut døgnservice hurtigst muligt. Hvis du undgår at kontakte en VVS’er, kan du risikere at skaden forværres og at løsningen af denne ender ud i et større pengebeløb. Dette skyldes, at skaden kan forværres minut for minut eller time for time.
Hvis du er i tvivl, anbefales det at du kontakter en VVS’er med det samme.

Inden du booker en VVS’er


Det er klart at du helt sikkert ønsker at den VVS’er du vælger, kan hjælpe dig på den måde du ønsker at blive hjulpet på. Det vil altså sige, at han eksempelvis kan levere de materialer du ønsker der skal bruges til dit eventuelle byggeri.

Derudover skal han kunne hjælpe dig med at skabe kommunikation mellem ham og eventuelt andre håndværkere ligledes skal du kunne stole på, at det arbejde han udfører er i orden. Du skal altså sørge for, at han er opdateret med de nyeste metoder og at han er autoriseret. Hvis han ikke er autoriseret vil en eventuel skade ikke være dækket af din forsikring, hvis du endda er velvidende om at han ikke er autoriseret vil du blive medansvarlig for skaden.

Dog er der enkelte opgaver som ikke kræver en autoriseret installatør, eller som du selv kan varetage. Uanset, vil dét at hyre en fagmand, altid være den absolut bedste løsning i og med, at han ved hvad han laver og hvad der skal laves.  

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
43 73 41 00