Få et bedre selvværd ved hjælp af hypnose

maj - 17 2018 | By

Hypnose mod lavt selvværd

Højt selvværd og en solid dosis selvtillid har stor indflydelse på vores livskvalitet. Mange blander de to begreber sammen, men selvom de hænger sammen, er der alligevel tale om forskellige ting.

Hvad er selvtillid

Selvtillid er kort fortalt din egen forestilling og tillid til dine evner og præstationer. Har du en god selvtillid, kan du klare de fleste situationer uden at være bekymret eller angst for, at du ikke kan klare en given situation. Du kan have en generelt høj selvtillid eller en selvtillid, der varierer fra det ene område af dit liv til det næste. Du kan godt have god selvtillid og alligevel døje med lavt selvværd. Lav selvtillid kan i høj grad betyde, at du ikke når dine mål i livet, fordi du inderst inde er overbevist om, at du ikke har evnerne.

Hvad er selvværd

Det vigtigste er dog at have et godt selvværd. Det skyldes, at dit selvværd afspejler, hvordan du vurderer dig selv. Det handler om, hvor meget du selv mener, du er værd som person. Har du højt selvværd, betyder det at du sætter dig selv højt og kan drage omsorg for dig selv. Du er i stand til at elske dig selv, præcis som du er her og nu. Selvværd handler dybest set om dine overbevisninger. Hvis du har lavt selvværd, har du svært ved at acceptere dig selv, som du er.

Hypnose kan afhjælpe lavt selvværd

En stærk selvtillid og selvsikkerhed er godt at have, men den er ikke til megen hjælp, hvis den dybest set dækker over et lavt selvværd. Lavt selvværd kan resultere i en uendelig strøm af negative tanker om dig selv, dårlige relationer til andre, angst og depression. Det kan skyldes, at du fra barnsben har oplevet svigt, der har givet dig en overbevisning om, at det er dig, der er noget galt med. Vi mennesker har brug for at skabe mening i vores tilværelse, og derfor kan negative overbevisninger om vores liv og os selv opstå.

Hvis dit liv er styret af negative overbevisninger, kan det være svært at komme ud af. Selvom du rationelt kan fortælle dig selv, at du er noget værd, fortæller din underbevidsthed dig noget andet. Hvordan løser du sådan en fastlåst situation?

Hypnose kan gå ind og bearbejde negative tankemønstre direkte, sætte gamle oplevelser i et nyere og mere positivt lys og hjælpe dig med at komme i kontakt med de situationer, der skabte dit dårlige selvværd. På den måde kan du få bedre selvværd med hypnose, og flere steder kan du få hypnose i København mod selvværdsproblemer.

FREDHOLM HYPNOSE
Holbergsgade 24
1057 København K
24 24 28 12