Få hjælp til snerydning af professionelle – her er fordelene

maj - 25 2018 | By

De fleste forbinder snerydning med en skovl, en kost og vejsalt. Disse redskaber er også rimelige at bruge – så længe der er tale om meget små veje, fortove eller indgange. Så snart arealerne er lidt større vil der blive behov for at kontakte et professionelt firma, som kan rådgive dig og hjælpe dig med at fjerne al sneen på en lovpligtig måde. Langt de fleste er ikke klar over det, men der findes vinterpligter og lovkrav om fjerning af sne, og disse regler skal alle overholde – både privatpersoner såvel som virksomheder. Nedenfor beskriver vi fordelen ved at kontakte en professionel virksomhed, som kan hjælpe dig med at fjerne sneen, når den er faldet, og vejen er blevet glatte. Er du interesseret? Så læs med her.

Privat ejendom

Selvom langt de fleste forsøger, at bekæmpe glatte veje med en skovl og lidt vejsalt er det ikke altid, at det bliver korrekt gjort. Nye og strammere lovkrav har gjort, at vejene skal være endnu mere sikre end før og derfor er der endnu større grund til, at kontakte en anerkendt snerydningsvirksomhed, som kan hjælpe dig med at komme videre. Flere og flere af disse virksomheder har skræddersyede løsninger til private ejendomme, og alt afhængig af ejendommens størrelse kan de lave en skræddersyet løsning og en pris til dig. Fordelen ved at få en professionelt virksomhed til at gøre det er, at du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt og ordentlig første gang. Hvis du selv gør det kan du risikere, at vejene stadigvæk er glatte, og dermed sætte dit eget eller andres liv i fare. Hvis forbipasserende glider og falder på din grund eller ejendom er det dig, som skal stå til ansvar for dette. Ring derfor og forhør dig om, hvad dine muligheder er.

Større arealer

Hvis der er tale om større arealer, eller virksomheder, som ligger på store ejendomme så kan du i langt de fleste tilfælde ikke gøre arbejdet selv. Det vil kræve tunge maskiner – medmindre man er villig til at sætte rigtig mange mandetimer af på at skovle sne. Det har de fleste virksomheder hverken ressourcer eller ekspertise i – og derfor bør du omgående få kontaktet en professionel virksomhed, som kan klare snerydningen for dig, når sneen falder. I mange tilfælde kan du lave en aftale med en bestemt virksomhed et par måneder før vinteren og sneen falder – så du i et nødstilfælde kan ringe dem op akut, og de vil komme og fjerne sneen inden for et døgn. Held og lykke!

Snevagten A/S

Transformervej 29

2860 Søborg

38 71 17 00