Bord til børneværelse

maj - 31 2018 | By

Bord til børneværelse

Børn lærer og udvikler sig via leg og sjove aktiviteter og derfor skal børneværelset lægge op til dette. Værelset skal både bruges til afslapning og fordybelse og til det skal man indrette rummet med de rette multifunktionelle møbler. Uundværlige møbler er borde og stole, så barnet både kan sidde og tegne, male eller andet, samt lege far, mor og børn rundt om det imaginære spisebord.

Udover en seng, er stole og et bord til børneværelset altså grundmøblerne, når der skal indrettes til den lille. Lige meget om det skal være et lille skrivebord, et sminkebord med spejl eller en helt anden type bord, kan du være sikker på at du kan finde det, der hvor du plejer at købe interiør til børneværelser.   

Men hvorfor skal du have et bord til børneværelset, spørger du måske, kan dit barn ikke bare sidde ved spisebordet sammen med de voksne? Svaret er nej. Børn har brug for at have noget der er deres eget og som er udformet i størrelsesforhold, der passer til dem. Der er ikke noget børn synes er federe end at efterligne voksne, og at have deres eget bord og deres egne stole er derfor begyndelsen på masser af gode lege, hvor barnet lader som om han/hun er voksen og sidder og spiser eller arbejder ved bordet.

Borde til børneværelset kan blandt andet bruges som legestation, som skrivebord hvor barnet kan udfolde sig kreativt og som et lille spisebord, hvor barnet kan få sin mad. Bordet er altså et uundværligt multifunktionelt møbel til børneværelset, der både har en praktisk og en æstetisk funktion.  

Hvis du vil have et bord til børneværelset, er der heldigvis mange webshops der sælger interiør til børneværelser – det kan være alt fra møbler til billeder, vægpynt, tæpper og uroer, der er fremstillet på barnets præmisser.

 

Babyandi

Møllehaven 12A (indgang B)

4040

Jyllinge

71 70 07 76