3 gode grunde til at vælge LED

sep - 06 2018 | By

Der er en lang række fordele ved at vælge LED belysning, uanset om det er til private hjem eller butikker. Især på faktorerne miljø, økonomi og kvalitet er der fordele at hente, og det er disse faktorer, du kan læse mere om her.

Mindre belastning for miljøet

Global opvarmning er et kendt problem, og der arbejdes på mange forskellige løsninger til, hvordan vi i hverdagen kan reducere vores CO2-udslip. Vi er fælles om at bo på planeten og derfor fælles om at sikre, at vi passer så godt på den som muligt.

Det er miljøvenligt med LED belysning, da pærerne ikke indeholder kviksølv. Dette gør mange andre lyskilder, og et valg af LED betyder derfor mindre CO2-udledning og mindre belastning for miljøet. Energiforbruget er nemlig mindre, når man vælger LED, og besparelsen kan være helt op til 70 %.

Vælger du LED som butiksbelysning i din butik, sender virksomheden samtidig et signal til kunderne om, at I går op i at belaste miljøet så lidt som muligt. Dette vil derfor samtidig gøre valget af butikken mere attraktivt for kunder, der derfor kan handle med ekstra god samvittighed.

Spar i økonomien

Der er store besparelser at hente på økonomien, hvis man vælger at belyse sit liv med LED. Som nævnt foroven er energiforbruget ved LED pærer lavt, og der spares derfor en stor del på elregningen. I en travl familie, der skal få hverdagen til at løbe rundt, er en stabil økonomi særdeles vigtig. Derfor kan LED være et godt alternativ, når der skal vælges lyskilder. Virksomheder er selvfølgelig også ude på at spare penge, og det ser godt ud for regnskabet, at valget af LED sparer på omkostningerne.

Udskiftningen fra glødepærer til LED lys er en investering, og besparelsen kan man mærke med det samme. Pærerne kommer i forskellige prisklasser, men finder man den rette leverandør af LED belysning, bør man også vælge efter kvalitet, da man skal se på lysene i mange år.

Høj kvalitet

LED lys er generelt af god kvalitet. Pærerne har en lang levetid, hvilket betyder, at der går rigtig mange år, før man behøver at udskifte dem. Samtidig er LED pærer udstyret med en lille køleplade, som gør, at pæren ikke bliver lige så varm som en almindelig glødepære. Derfor kan man placere pærerne tættere på materialer af papir eller materialer, som kan smelte, end man hidtil har kunnet. Dette er især en fordel i butikker. Desuden er LED pæren lavet af kraftigt materiale, så den kan modstå stød og rystelser.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup