Vil I gerne lære at tale bedre sammen i din familie?

sep - 11 2018 | By

Oplever I ofte konflikter i familien? Eller undgår I til tider helt diverse emner for at slippe for familiedrama? Så tyder det på, at I bør lære at tale bedre sammen i din familie.

 

Opnå bedre kommunikation i familien gennem rådgivning

Der er konflikter i alle familier. Der findes ingen familier, som ikke har konflikter en gang imellem, men det varierer til gengæld meget, hvor alvorlige disse konflikter er. I nogle tilfælde går konflikterne ud over familiefreden, mens det i andre tilfælde er muligt at opretholde familiefreden på trods af konflikterne. Nøglen til at bevare denne familiefred er gennem god kommunikation mellem alle familiemedlemmerne, og hvordan opnås det lige? En god kommunikation kan med fordel opnås gennem succesfuld familierådgivning i København, hvor mange familier allerede har lært at tale bedre sammen, så de kan undgå konflikter i fremtiden.

 

Samtaleterapi til hele familien – både alene og sammen

Alle familier er forskellige, og jeres tilknyttede coach skal derfor helst møde hele familien for at kunne se jeres families sammensætninger, mønstre og problematikker. Dette er med henblik på at tilpasse samtaleterapierne bedst muligt, så I får et succesfuldt forløb med så positiv effekt som mulig. Når coachen har sporet sig ind på jeres families behov, vil det videre forløb planlægges sammen med jer. Der kan være behov for, at samtaleterapi afholdes med alle familiemedlemmer såvel som individuelle familiemedlemmer, alt efter hvordan familiens magthierarki er opbygget. Det vigtigste er, at alle får taletid og føler, at de har mulighed for at få frit rum til at give udtryk for deres ønsker og behov, hvilket jeres tilknyttede coach vil sørge for.

 

Fokus på god kommunikation

Det primære fokus i familieterapi handler om at opnå god kommunikation mellem de forskellige relationer i familien. Rådgivningen vil derfor omhandle, hvordan en god kommunikation opnås for alle familiemedlemmer, så der ikke opstår unødvendige konflikter, som kan true familiefreden. I vil derfor hver især og samlet som familie blive coachet i brugbare værktøjer, som der kan bruges til at opnå samt bevare god kommunikation internt mellem familiemedlemmer såvel som i familien som helhed. Alle familiemedlemmer bliver derfor stillet reflekterende spørgsmål med henblik på at øge forståelse for, hvordan alle familiemedlemmer kan bidrage positivt til at forbedre denne kommunikation. På sigt vil der ske et skift fra negativ energi til positiv energi, så kommende konflikter bearbejdes på en konstruktivt måde, hvis ikke det endda er muligt at undgå dem helt. I vil med tiden lære at tale bedre sammen som familie, hvor små hverdagsproblemer ikke får lov til at ødelægge den empati og overskud, som bør eksistere i jeres familieharmoni.

 

Søg derfor hjælp hos den familiespecialiseret coaching i København eller i jeres nærmeste by, så I redder familieidyllen før, at det er for sent.

 

Charlotte Bugge

Platanvej 26

2791 Dragør

92 45 12 07