Derfor er det vigtigt at sørge for snerydning

okt - 02 2018 | By

Snerydning er for de fleste en selvfølge, både for deres egen skyld, men også for naboer og forbigående. De fleste gør det af sig selv uden at stille spørgsmålstegn til hvorfor – men hvorfor er det egentlig, at det er så vigtigt, at man rydder for sne og salter for is? Der kommer her tre grunde, der uden tvivl er værd at huske på, når man ikke gider at rydde sne:

  1. Først og fremmest gør man det typisk for egen sikkerheds skyld, så man ikke falder og slår sig, når man skal på arbejde om morgenen. Ikke alle har lige gode muligheder for selv at rydde for sne og is – man har måske lange arbejdsdage, eller måske har man nogle fysiske skavanker, der gør, at det er for hårdt for kroppen. Hertil kan man finde et alternativ, hvor man hyrer professionel hjælp til at få foretaget en udmærket og professionel snerydning af sin private grund, så det er sikkert at begå sig på grunden.
  2. Det er rent faktisk lovpligtigt, at der mellem klokken 7 om morgenen til klokken 22 om aftenen skal være ryddet for sne og saltet for is på det område, man har ansvar for – dette indebærer typisk ens egen grund og fortovet omkring. Gør man ikke dette, risikerer man en bødestraf, da det er til fare for andre. Selvom man er taget på skiferie eller ned til troperne for at komme væk fra kolde Danmark, er man stadig forpligtet til at holde det ryddet og saltet – her er det endnu engang en god idé at hyre et professionelt snerydningsfirma, hvis ikke man kan få nogle andre til at gøre det for sig.
  3. Hvis man ikke får saltet det område, man er ansvarlig for, og en forbipasserende kommer til skade på grund af det, risikerer man rent faktisk at få en erstatningssag på nakken. Denne erstatning gælder helt ned til tabt arbejdsfortjeneste, og kan hurtigt blive en dyr omgang – sørg derfor at holde området snefrit og få saltet for is.

Har du brug for snerydning? Så skal du endelige ikke tøve med at kontakte et firma, der har høj erfaring med at hjælpe private med dette. På denne måde undgår du at skulle slide kroppen mere end højest nødvendigt, og du kan garantere de forbigående, at de ikke kommer til skade.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre