Hvad kan en vvs-montør?

dec - 11 2018 | By

Med en række af forskellige titler og fagområder inden for håndværkerfaget, kan det nogle gange være svært at huske, hvilken område den enkelte fagmand har ekspertise indenfor. Står du og er ved at renovere et hus af ældre dato, eller skal du have bygget et nyt op fra bunden, så er der god grund til at vide helt præcist, hvilke fagmænd du skal alliere dig med. Én af de sværeste at placere kan være en VVS-montør, som udfører et stykke vigtigt arbejde, men som andre fagmænd også til dels ved, hvordan man laver. Men selvom de kender til arbejdet, så er det vigtigt med en autoriseret VVS’er, hvis du vil sikre dig garanti for det arbejde, der bliver udført. Ellers kan du risikere at stå med alle udgifterne selv, hvis arbejdet ikke er lavet efter lovgivningen. Men hvad kan en VVS’er helt præcist?

Vand og varme til din bolig 

Som VVS-montør kan man udføre en række opgaver inden for vand, varme, ventilations- og sanitetsinstallationer. Man installerer røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning samt får installeret korrekte afløbsinstallationer i køkken og på badeværelset, så vandet bliver ledt væk i den rigtige retning, og installere toilet og håndvask. Vi kunne fortsætte med at nævne opgaver, men vi stopper her. Det er blot for at pointere, at en VVS-montør griber omkring en stor andel af de mest væsentlige opgaver, der skal udføres når det handler om varme- og vandinstallationer i hjemmet. Nogle VVS-montører specialiserer sig inden for et specifikt område, og der vil ofte være mulighed for at finde eksperter inden for et område, hvis du samarbejder med et firma, der yder VVS i København

 

Brug altid en autoriseret VVS’er

Der er som nævnt en række andre fagmænd, der kender til de mest gængse installationer inden for håndværkerfaget, men det er altid godt at overveje en ekstra gang, om det er værd at spare penge. For hvis ikke dine VVS-løsninger er udført af en autoriseret VVS-montør, så kan du risikere en langt dyrere regning i det lange løb. For er arbejdet udført forkert af en uautoriseret mand, så vil du ikke være forsikret ved eventuelle fejl senere hen. Derfor er den optimale løsning at finde dig en VVS’er, der har god erfaring inden for området, og som sikrer dig kvalitetsløsninger, så der ikke er plads til sjusk undervejs. Forhør dig også hos venner og bekendte for at høre, om de har haft gode erfaringer med en bestemt VVS’er. På den måde kan du føle dig tryg igennem hele processen. 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75