Sådan holder du årets julefrokost – derhjemme eller i selskabslokaler

dec - 12 2018 | By

Det er sjovt at være til julefrokost, men det kan være mindre sjovt at være den, som afholder julefrokosten. Det er nemlig et stort arbejde at afholde julefrokost, og det kræver både plads og energi til at få det gennemført. Af den grund vælger mange personer desværre at lade være med at holde den julefrokost, som de ellers gerne ville for venner og bekendte. Det er en skam, og det behøver heldigvis ikke at være tilfældet. Du kan nemlig få afholdt den julefrokost, som du drømmer om, ved at tage kontakt til en nytænkende dansk restaurant i København Ksom kan servere deres nordisk inspirerede retter i dit hjem.

 

Få leveret catering i topkvalitet med servering af kokke og tjenere

Mad skal selvfølgelig serveres helt nylavet og skal samtidig gerne anrettes pænt. Der kan derfor stadig være lang vej fra, at maden i boksene fra cateringsfirmaet bliver spiseklart, hvilket igen kan være en årsag til, at julefrokosten aldrig bliver arrangeret. Dette kan dog undgås ved også at lade cateringfirmaet stå for servering og levering af maden. Så er du sikker på, at maden er helt frisklavet samtidig med, at retterne nøje anrettes. Derudover slipper du selv for at løbe frem og tilbage til køkkenet, så du også selv får muligheden for at nyde middagen. Du kan endda også helt slippe for oprydningen, hvis du ønsker dette. Ved at hyre et cateringsfirma til at sørge for alt det praktiske slipper du altså for alt besværet for planlægning og forberedelserne samtidig med, at I får mad og drikkevarer i topkvalitet.

 

Afhold privat julefrokost i stilfulde selskabslokaler

Er det stadig uoverskueligt at skulle have mange gæster hjem i hjemmet? Eller er der simpelthen ikke plads? Så er det heldigvis også muligt at leje et stilfuldt selskabslokale i København Khvor dig og dine gæster også kan få serveret en lækker julefrokost. Her vil der været sørget for alt fra velkomstdrinks i loungen til dækkende borde med dansk service. Du vil inden da have modtaget et forslag til julemenuen, hvor du kan komme med ønsker om ændringer, så I har den helt rette menu. Her vil der altså blive sørget for hele konceptet samtidig med, at konceptet er fleksibelt, så du kan komme med dine ønsker. Du skal altså blot invitere din gæster og så selv møde op til julefrokosten og nyde den fantastiske aften, som I har i vente – og så slipper du samtidig for oprydningen!

 

 

Restaurationen

Møntergade 19

1116

København K

33149495